Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
About
About the Journal
Scope & Mission
Submissions
Privacy Statement
Editorial Board
Advisory Board
Indexing & Abstracting Agencies
Review & Publication and Fees Policies
OpenAccess Policy
Instructions / guidelines for the Authors
Call for Papers
Current
Archives
Contact US
Search
Register
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 4 No. 2 (2022)
Vol. 4 No. 2 (2022)
Published:
30-06-2022
Articles
حلال غذا سے متعلقہ فتوی دینے کے ضوابط
Dr.Abdul Hameed
5-20
حدیث کذباتِ ثلاثہ کے بارے میں غلام احمد پرویز کے نقطہ نظر کاتحقیقی جائزہ
عنایت اللہ اصلاحی, ڈاکٹر مقدس اللہ
21-40
عصرِ حاضر کے مذبح خانوں کا جائزہ: فقہی تناظر میں
Dr. Khalid Usman, Dr. Muhammad Tayyeb Nadeem
41-54
حلال اور طیب غذا کا تصور اور انسانی زندگی پر اس کے اثرات: دور حاضر کے تناظر میں ایک تحقیقی جائزہ
Dr. Muhammad Ghayas; Dr. Shehla Riaz
55-66
اشیائے خوردونوش کے لیے وضع کردہ حلال معیارات
Inayat Ur Rahman, Dr. Humaira Ahmad
67-80
انقلاب العين وحكم الأعلاف الحيوانية
(دراسة فقهية تأصيلية)
Dr. Abdul Karim Usman
81-99
An Analytical Study of Pakistan’s Ḥalāl Structure in the Light of Islamic Teachings and the Related Problems faced by the Industry and Consumer
Dr. Abdul Muhaimin, Dr. Muhammad Hayat Khan, Anila Bibi
100-109
Make a Submission
Make a Submission
Information
For Readers
For Authors
For Librarians